Ники Илиев захвърли тениската, показа плочки, а дами ахнаха (Снимки)

Ники Илиев

Ники Илиев си е намерил компания за летните месеци. Уви, не става въпрос за жена, а за мъжка компания. Събрали са се няколко мъже с неуспешни връзки, които запиват от сутрин до вечер на българското Черноморие.

Наш репортер забеляза, че Ники купонясва в обща компания с още двама известни ергена – Богомил Грозев и Павел Владимиров. Мъжката компания събира всички погледи на плажа на разюзденото си поведение.

Мъжката компания събира тен на къмпинг „Юг“. Ники бе първият, който публикува снимка с хаштаг „Родното море не е демоде“.

Напоследък Ники Илиев ряздко се състари, а витилигото му се увеличи. Актьорът вече не е магнит за жените, а мнозина от тях го слагат в графа „чичка“. Това обаче е фактор до момента, в който бившият на Саня Борисова не разхвърля дрехите и не покаже завидната си преса.

Оказа се, че Ники продължава упорито с тренировките по бокс и поддържане на тялото си. И макар визуално да прилича вече на „чичка“, то плочките му са като на 20-годишен батка. За съжаление останалите Павел и Богомил не могат да се похвалят със същото. И двамата са тръгнали да отпускат шкембе, което може да се окаже проблем при намирането на жена.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ