Лекарите на Ламбо изумени, случила се неочаквана рядкост

Стефан Данаилов

След успешната операция на тазобедрената става в „Бургасмед”, Стефан Данаилов изненадващо бързо се възстановява. Ламбо вече успява да сяда на болничното легло, пише Lupa.bg, като се позовава на лекари в клиниката.

Както БЛИЦ писа в четвъртък легендарният актьор и политик претърпя тежка интервенция, направена от екип от хирурзи, воден от топ ортопеда и съпруг на Илияна Йотова проф. Андрей Йотов.

След операцията, Данаилов започва специално разработена програма за рехабилитация, която включва раздвижване, упражнения и водна гимнастика, която ще продължи около два месеца.

Медиците са приятно изненадани от прочутия пациент, като коментираха, че е рядкост при подобна операция болният да успее да стане толкова бързо.

„Нощта е минала спокойно, а следоперативното му състояние е стабилно и вероятно в неделя ще бъде изведен от интензивното отделение, но това ще реши лекарският екип“, каза д-р Апостолов от клиниката.

Ламбо показал висок дух и дори пускал шеги, с които забавлявал персонала в болницата.

Както БЛИЦ информира вчера вечерта Стефан Данаилов претърпя успешна операция в Бургасмед, която премина без инциденти от хирургично или анестезиологично естество.

Операцията бе извършена от съвместен екип от лекари от УМБАЛ „Софиямед“ и МБАЛ „Бургасмед“, ръководен от проф. д-р Андрей Йотов д.м.н. – Началник клиника по Ортопедия и травматология към УМБАЛ „Софиямед“, д-р Владимир Иванов – Началник отделение по Ортопедия и травматология към УМБАЛ „Софиямед“, д-р Анатоли Пацов – Началник отделение по Oртопедия и травматология на МБАЛ „Бургасмед“, д-р Людмил Върляков – Началник ОАИЛ към УМБАЛ „Софиямед“ и д-р Златко Янев – Началник ОАИЛ към МБАЛ „Бургасмед“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ