Нагло! Мъжът на известна чалгаджийка взима по 10 бона, за да свързва наркоасове с ченгета от ГДБОП

гдбоп
Мъжът на известна наша фолк певица играе ролята на посредник между видни наркоиграчи и ченгета от ГДБОП. Това съобщиха за Фрог нюз източници от Съдебната палата. За сприятеляването той получава комисионна по 10 бона.

Въпросното посредничество е „уловено“ от поредица от СРС-та. Според източниците ни, съпругът на фолкаджийката също припечелвал от търговия с дрога. Успял, обаче да си създаде близки контакти с антимафиоти от отдел „Наркотици“ в ГДБОП. Има данни, че престъпната му дейност била закриляна от полицаите срещу месечно заплащане. В един момент към него за помощ започнали да се обръщат негови колеги, сдобили се с проблеми от МВР.

 

Той предложил да съдейства за среща с антимафиоти, като за услугата поставил цена от 10 бона. След това оставял двете страни да се разберат по между си за параметрите на „взаимодействието“. Служители на ГДБОП от близо година сигнализираха Фрог нюз, че отдел „Наркотици“ е „пробит“ и там се „удря основно по поръчка“. Ченгета от ГДБОП пък проправили път на бандитите и към техните колеги от звеното за борба с дрогата в СДВР. „Така най-важните полицейски структури са превзети от наркоиграчите“, уточниха източниците от съдебната власт.

 

Докато мъжът на фолк дивата трупа пачки от незаконен бизнес, самата тя не слиза от страниците на жълтите издания. Любопитна подробност е, че не малка част от припечеленото отива за хирургическо подобряване на нейната външност.

 

В магистратските среди се коментира, че шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов се чувствал недосегаем заради близките си отношения с премиера Бойко Борисов. Не е тайна, че няколко пъти той имаше търкания с главния прокурор Сотир Цацаров. Обвинител №1 го упрекна, че  службата няма успехи в борбата с корупцията. Последните им търкания бяха преди близо година. В последното си тв интервю Спиридонов дори започна да използва цитати на  Бойко Борисов.

 

„Някои хора си мислеха, че са набутали ГДБОП и прокуратурата в ъгъла, че са ги хванали в ъгъла. Според мен, как беше, са ни хванали за шлифера. Ето това се случи“, каза той по повод упрека, че ведомството няма капацитет да се справи с киберпрестъпността.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ