Глория показа баща си, който изпил парите за абитуриентската й рокля (Снимка)

Глория

Глория сложи край на спекулациите за отношенията с баща й Пенко. Примата на фолка сама е разкривала, че „благодарение“ на развода на родителите си е била изпратена на заточение в селото на баба й и дядо й. Глория не можеше да му прости, че я е изоставил като малка и в продължение на години не се е сещал да я потърси.

Преди време певицата сподели, че най-тежко й е било, когато го е потърсила за абитуриентския си бал, за да му поиска пари за рокля, а той въобще не се трогнал от молбите й и не дал и пукнат лев на18-годишната си дъщеря.

„За пиене имаше пари, а за мен и брат ми – не. Бях се зарекла никога да не му проговоря“, признава чалга легендата.

Тези дни певицата сложи край на коментарите. Певицата поздрави баща си, който е музикант и свири на кавал. Тя сподели снимка от свой концерт, на която таткото на Глория е на първия ред на неин концерт и с усмивка посреща ръката й, докато тя пее. „Честит рожден ден на моя баща, Пенко! Винаги на първи ред и в моето сърце! Обичаме те!“, написа Глория под снимката.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ