Вестник на Делян Пеевски размаза тъпомера, обяви за убит президент на Берое

станислав танев камилата
Убитият треньор по борба Йордан Атанасов е обучавал и направил шампиони в спорта отдавна покойните босове Васил Илиев, Крушата и Камилата. Те му били ученици в школата „Олимпийски надежди“ в средата на 80-те години на миналия век, пише в. „Телеграф“.
С което вестникът на Делян Пеевски направо размаза тъпомера. Защото последният от изброените – Станислав Танев (Камилата), който беше и президент на Берое, си е жив и здрав.
Това разказаха приятели на зверски убития спортист, който заедно с жена му Марияна, бяха открити разфасовани и в бидони до езерото в Негован.
Интернатът „Олимпийски надежди“ беше създаден през 80-те години на миналия век. Там бяха приемани младежи, които имат потенциал да постигнат високи успехи в спорта. Тренираха ги най-добрите, сред които е бил убитият Йордан Атанасов.
„Никога никой не си е помислял, че Данчо може да последва съдбата на някои свои ученици, а сега виждате какво стана“, споделят приятели на жертвата.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ