Мая Манолова пищи за вибратор, а в екипа й този, дето снима боските на Лили Иванова и стана милионер!

мартин захариев, сергей станишев

Мая Манолова се изрева срещу ПИК, пуснали на един гагаузин, дето иска да управлява София, гаджето му с вибратор в…

Човещинка е, би казал Бай Ганьо. Изрекъл го е някога за пръднята. Важи днес за вибратора.

На обществено място колкото е срамно едното, толкова и другото. От последното разбрахме, че този дето иска да управлява София, не може да управлява жена си. Или поне фотоспомените й. Което е голям проблем. Днес за гагаузина, утре за столицата. Я си представете, че този стане кмет и отиде на посещение в Лондон!? Да не мислите, че „Сън“ ще имат скрупули да пуснат тези снимки? За да разберат хората кой им идва на гости.

Но да се върнем на г-жа Манолова, тази толкова хрупкана някога кюстендилска череша. В нейния екип, сред онези ремсисти дето я издигнаха, има един, който стана милионер от боските на Лили Иванова. За Мартин Захариев иде реч.

Значи това, дето той навремето показа увисналите достойнства на бабата, било бизнес. А онова, което показа ПИК – срам! Ще кажете Лили сама се снимала. Че на онази да не бута някой насила вибратора… Позира и се хили!

Извинявайте, но Мартин Захариев издаваше секс-каталог на проститутки. Огромна част от гастролиралите момичета там го правеха, за да си вдигнат цената. Вместо да ги порят за 100 лева на час, за 300. Или за 135, кой колкото даде. За тези от списанието – безплатно. Вие знаете ли това списание на колко обикновени продавачки и сервитьорки с едни голи снимки вдигнаха надника? От 40 лева на ден на 80 лева на час!? Захариев не е знаел!? Да бе, да!

Извинявай Майче, но когато си се снимала с този на балкона, нямаш право да се хвърляш на порно-амбразурата. Защото бай ти Марто я е отворил нея. И други неща е отворил, ама за тях да не си отваряме устата.

И нещо за една кредитна милионерка от „24 часа“. Ти пък баш за вибратори недей да говориш. Защото този, на който му викаш КТБ, още кеф ти носи…За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ