Голям срам за ГЕРБ: Между Михаела Филева и Венци Венц, Костинброд избра…Водата (Снимки)

12

Планираният летящ старт на предизборната кампания на натрапения ог ГЕРБ за пореден мандат за кмет на Костинброд Трайко Младенов, се превърна в кошмарен автогол.

Вчера градчето до столицата имаше празник, за който добрите приятели на Трайко и негови кметски поддръжници от „Кока Кола“ бяха подсигурили дори участието на Михаела Филева и Венци Венц. Очакваше се на площада да се изсипят хиляди, които да благодарят на разцследвания за убийство кмет, за невероятната радост да видят скъпите изпълнители.

Нищо подобно! Общинари, техните семейства, тумба цигани и 50-ина тинейджъри белязаха най-слабо посетения в историята концерт на най-хитовите ни изпълнители!

Както сполучливо отбелязаха в социалните мрежи констинбродчани: „Между Михаела Филева и Венци Венц, избираме…водата! Предпочитаме да я имаме редовно, а не само, когато заводът до града ни…разреши“.

Припомняме, че Костинброд в момента е един от най-неуредените градове в Европа! Градският транспорт е пожелателен, както и водата. Въпреки това, напук на хората ГЕРБ издигна Младенов за нов мандат. Какъвто едва ли ще получи…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ