Категоричен Ангел Джамбазки: Фандъкова или Манолова? Аз!

ангел джамбазки

Съдията, освободил Джок Полфрийман предсрочно, взе несправедливо политическо решение. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът и кандидат за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки.

Този съдия – Калин Каплапкчиев, и хората около него са политически пристрастни. Затова тяхното място не е в съда. Там няма място и антибългарският Хелзинкски комитет, а именно той плаща на адвоката на Полфрийман. Той плаща защитата на всеки един дегенерат. Политика на тази организация е, който убие българин, да си остане на свобода, заяви Джамбазки.

Докато един съдия носи тога, той не трябва да е политически пристрастен, добави той. В същото време едни наши опоненти създадоха партия само за това, да се опитват да се бъркат в съдебната система.

В отговор на въпрос дали ще подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова при евентуален балотаж, Ангел Джамбазки заяви: „Изразявам волята на хората, които искат промяна в града. Влизам в тази битка, за да стана кмет на София – не помагам и не преча на никого. Това не ми е първата битка, за която ме питате не е ли безмислена, защото уж фаворити са други. Не  е сериозно да ме питат защо си зарязвам заплатата на евродепутат, аз не съм в политиката за пари“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ