Шефът на КТ „Подкрепа“ срина Мая Манолова: Изнасям се от София, ако има червен кмет като нея

Мая Манолова

„София никога няма да почервенее! Ако стане, аз ще ходя да живея на друго място. Ще си остане синя крепост. Кампанията изглежда повече от черна и с всички средства! Популизмът е повсеместен“, заяви пред BG ON AIR президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов, заклеймявайки опитите на Мая Манолова да стъпи в столицата.

Това е шокиращ удар по кюстендилската матрона, която парадираше точно с това, докато беше омбудсман – подкрепата на синдикатите. Явно обаче не си е свършила работата, след като те така я заклеймиха.

По думите му справедливи са исканията на протестиращите сестри, но промените не бива да се правят на парче.

„Защото всеки път се налага промяна на промяната, а резултатът е нулев. Така не се правят реформи“, категоричен е той.


2 comments

  • сТАЙКОВ

    30.09.2019 at 7:12

    Димитре, след като мешиш убежденията си с работата, значи не си за тази работа. Значи според ТЕБЕ, в ТВОЯТ профсъюз, за „червени „място няма. Най-добрият отговор е, всички „червени“ членове да напуснат ПОДКРЕПА.
    т

    Reply

  • Калин Иванов

    02.10.2019 at 2:59

    Аз пък мисля, че другаря Димитър Манолов не става за КТ „Подкрепа“. Махай се Димитре от София и ела в северозапада да живееш. Тук има всякакви, и шашкънье, и пустиньяци, и плашипутарници, и лижигъзовци, и диваци, и нормални, и корумпирани и т.н. Шарени сме тук. Ела и поживей при нас.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ