„Милото“ се разлюти, оплю известните си колеги

калин сърменов

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов захапа колегите си от гилдията, част от актьорския състав на „Пътят на честта“.

В профила си във Фейсбук актьорът, прочул се като Милото от „Седем часа разлика“, изказа своето остро мнение, наричайки артистите бездарни. Актьорът, който през август тази година стана баща за трети път, сподели възмущението си в мрежата минути след като свърши един от епизодите.

„Пътят на глупостта и бездарието! Различни видове дървета! Пълноценно изживяване“, пише Калин с познатата иронична нотка. А по-късно конкретизира: „Ивайло, който и да е той, е откритие за БГ сериала. Чака го бляскаво бъдеще, как никой досега не го е видял?“.

По всичко личи, че Сърменов визира Ивайло Захариев, изиграл доброто ченге в „Под прикрите“. Откровенията на директора на Сатирата предизвикаха контрастни реакции в мрежата. „Липсва ми времето на „Седем часа разлика“, когато гледахме хубави сериали“, пише негова приятелка. А той й отговаря: „Сега броим дърветата. И идват и нови“, пише „Телеграф“.

Това далеч не е първото негативно мнение на Сърменов. По-рано тази година той обиди творчеството и на актьора и режисьора Ники Илиев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ