Джамбазки за Сидеров: Всички кандидати за кмет трябва да минават тест на дрегер или да дават кръв

ангел джамбазки

Аз благодаря за подкрепата на „София прайд“, но техният парад е излишен и няма място в София. На първия им парад бях задържан за кратко и аз.

Това събитие няма място по софийските улици. Аз не възразявам всеки да се определя както си иска, но да прави това под юргана. Нека да бъдат така добри и да не ни занимават с тяхната сексуалност, както ние не ги занимаваме с нашата.

Не искам да се лъжем и ясно заявявам, че ако стана кмет на София, този парад ще бъде забранен.

Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, който коментира последната размяна на реплики с лидера на „Атака“ Волен Сидеров. „За мен всички кандидати за кмет трябва да минават тест на дрегер или да дават кръв. Не знам на какво се дължи обсесията на Волен Сидеров към моята личност.

Не искам да гадая. Явно има някаква видима гей обсесия, която го е обзела. Ако не беше депутат, щеше да е смешно, но сега не е. Явно се опитва да ме уязви и да предизвика обяснение от моя страна, но това не е моя тема.

Това е един позорен и жалък край на една политическа кариера. Поведението му е срамно и жалко“, заяви Джамбазки.

„Ако бях роден във Варна, нямаше да се кандидатирам за кмет на София. Същото важи, ако бях роден в Кюстендил или Самоков. Няма да се чувствам на мястото си там.

Аз съм роден в София и съм софиянец. Знам проблемите на града. Като гледам, никой от опонентите ми не е роден в София или може би само един. Кандидатирах се за кмет, защото София има нужда от по-твърда ръка.

Основният проблем е ред и сигурност. Това минава през повече общинска полиция. Знам как да се справя и с мръсния въздух.

Това минава през циганските гета да не се горят дрехи, гащи, чорапи и тн. Решението е да бъдат бутнати незаконните постройки, в които се гори. Тези хора, които ще останат без жилища, ще имат правото да си намерят работа и квартири, а не да висят на врата на някого. Законът важи за всички и трябва да се спазва от всички“, категоричен бе Ангел Джамбазки.

„В София трябва да се обърне внимание на връзките и транспорта. Повече от половината софиянци използват автобуси. Метрото е чудесно, но скоро то ще достигне своята география.

Трябва да се възстановят връзките между близките населени места и София. Тук говоря за железопътния транспорт. Така хората ще използват влакове, а не колите си и градът няма да се задръства. За мен напълно постижимо е да се организира и общински транспорт за децата от детските градини и учениците.

Така ще избегнем родителите им да ги карат с колите си и отново ще се облекчи трафика. Всичко това е възможно и напълно постижимо. Мисля, че има какво да дам като кмет на София“, завърши Джамбазки.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ