Новата телевизия на Слави тръгва по кабел, ще има отново негово шоу, но ще излъчва само 5 часа

слави трифонов, краси радков

Телевизия 7/8 стартира на 4 ноември в 19 часа, съобщи собственикът й Слави Трифонов в интервю, излъчено в неговата Фейсбук страница

„Излишно е да обяснявам символиката на цифрите (неговата компания се казва „7/8) „, каза той.

Телевизията няма да се излъчва онлайн, както се твърдеше, а ще бъде разпространявана чрез кабелни или мобилни оператори чрез сателит. При повечето от тях тя ще може да бъде намерена на 78 канал. Абонатите на „Булсатком“ обаче ще могат да я гледат на 780 канал. Eвгени Димитров-Маестрото, който е директор на телевизията, вече подписва договори с различни оператори. 

„Ние бяхме повече от ясни, когато казахме, че ще стартираме след 15 септември, но има технологични условности и правила. Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвенето на вечерята“, обясни Трифонов, който тогава обяви и създаването на партията си „Няма такава държава“.

„Не може да има пак „Шоуто на Слави“, защото 19 години то принадлежеше на нашата компания и на собствениците на bTV. Ще има обаче друго предаване „Вечерното шоу на Слави Трифонов“, то ще бъде такова, защото има изключително добре подготвен екип, който работи дълго. То ще се излъчва от 22 часа“, каза още шоуменът.

Телевизията обаче ще излъчва само 5-часова програма, като ще заложи на забавното съдържание в праймтайма всеки делничен ден – от 19 до 24 часа, защото целта е да бъде представен по-различен продукт от този на всички останали телевизии, които инвестират в новини и сутрешни блокове, уточни Трифонов, като подчерта, че всички предавания ще се правят от екипа.

„Ние ще предлагаме свободно мнение според закона и морала и нашата гледна точка. Нашата телевизия е подарък за нашите зрители, ние не искаме пари, а начинът, по който телевизията ще се издържа, е чрез реклами“, каза още той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ