Най-младият общински съветник Никола Чакалов: Спортът ме научи да бъда дисциплиниран и отговорен

Никола Чакалов

Най-младият общински съветник бе избран от кандидатската листа на ВМРО в Стара Загора

Никола Чакалов е 18-годишен, ученик е в Търговската гимназия и вече е общински съветник от ВМРО. Избран е с преференции, 133 на брой. Учи електронна търговия, тренирал е 8-9 години футбол в школата на „Берое“, както и три години шах.

Започнах да се интересувам от политика, когато събудих моето национално самосъзнание, още на 13-14-годишна възраст, както и благодарение на уроците и часовете по история. От там дойде моят интерес към политиката.

Това заяви Никола Чакалов за предаването „Тази сутрин“ по БТВ.

За кампанията за местните избори заедно с екипа ми, който е зад мен, на когото изключително много благодаря, денонощно и ежедневно водихме разговори с гражданите и успях да спечеля тяхното доверие, каза Чакалов.

Спортът ме научи да бъда дисциплиниран и отговорен и да разпределям времето си правилно и мисля, че ще успея да съчетая ученето с общинските сесии, категоричен бе най-младият общински съветник от ВМРО.

Областният координатор и общински съветник Антон Андонов каза пред БТВ, че ВМРО бе един от радетелите за запазване на преференциите, защото те дават възможност всеки да докаже своята тежест. По този начин подредихме нашите листи, допълни той.

Симеон Ковачев, който е от екипа на Никола Чакалов, му пожела да не забравя от къде е тръгнал, да достигне до високо ниво.

След 4 години се надявам да сме реализирали нашите цели и програми. До допринесем за развитието на града, завърши Чакалов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ