Каракачанов: Резултатът в София е по-нисък от очакванията ни

Каракачанов-10-1280x982

„Като минат едни местни изброи и всеки се прави на победител. Конкретно, ако говорим за резултатите на ВМРО, моите изводи са, че те са добри. Има някои общини като Плевен например, където имаме 980 гласа повече, отколкото сме взели за евроизборите”. Това заяви вицепремиерът и председател на ВМРО Красимир Каракачанов в студиото на „Плюс-Минус. Коментарът след новините”.

„Едно от нещата, за което не се сбъднаха моите очаквания, е София и това си има своето обяснение. Един от кандидат за кметовете, който днес стана общински съветник, през цялото време плюеше персонално. От друга страна, г-н Джамбазки се държа изключително толерантно към досегашния кмет на София. По време на кампанията той няколко пъти дори я защити. Тогава някои медии започнаха да налагат тезата, че Джамбазки не е алтернатива”, посочи още той.

„Да, резултатът в София е по-нисък от очакванията ни, така че тук трябва да отчетем грешката си. Нашето желание за София беше да не влизаме в тон на охулване и оплюване, а да се опитваме да лансираме позитивните идеи, които ние имаме за бъдещето на София”, коментира Каракачанов.

По думите му според социологически резултати Джамбазки е един от най-уважаваните политици в България. „Грешката ни беше, че ние се опитахме да водим позитивна кампания, вместо да се концентрираме върху това да атакуваме действащия кмет. За съжаление се оказа, че такъв тип кампания не работи”, категоричен бе той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ