Мутренските времена се завърнаха, кървав ужас в столицата

Линейка

Полицията разследва случай на сбиване в близост до търговския център на бул. „Ситняково“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Криминалисти на СДВР изясняват всички обстоятелства около инцидента, възникнал тази нощ в столицата.

Около 23.15 часа снощи в полицията е получен сигнал за сбиване между група мъже, в близост до търговски център на бул. „Ситняково“. Пристигналият полицейски екип установил на място 23-годишен пострадал мъж.

По негови данни малко преди това, докато шофирал, бил засечен от няколко автомобила, единият от които препречил пътя му и го принудил да спре. От другите коли слезли няколко мъже, които го нападнали, удряли по главата и тялото, а после прехвърлили агресията си върху автомобила му.

Пострадалият е транспортиран от екип на бърза помощ до болнично заведение за преглед, от където малко по-късно е освободен за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което, под наблюдението на прокуратурата, продължават процесуално-следствените действия за установяване на всички факти и обстоятелства, както и за издирване на извършителите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ