ДеБъ проститутките, ДеБъ!

1

За последно София е била превземана по толкова бандитски начин на 9-и септември 1944 година. Тогава от планината слиза бригада „Чавдар“, селяни от всички краища на страната стъпват в столицата, избиват интелигенцията й, обявяват властта на ОФ и настават черни дни!

Едно ново ОФ пробва да превърне 3-и ноември в 9-и септември. Вярно, пак селско, но малко по-рафинирано. Минало през фризьор, през педикюр, но все пак ОФ. И слава Богу, че градска София не позволи столицата ни да премине в ръцете на тази партийна ядка. Чакаха ни тежки дни… А съдейки по пяната на устата на Манолова – май и жертви!

Срамно е как градската десница посрещна партизанския отряд на Мая Манолова, нарами пушка заедно с него, с надеждата да оберат заедно софийската мандра, пардон, община. Гнусно е да станеш партизанин на 8-и септември, за да чакаш власт на 9-и!

Това е много силен знак за хората, следващия бившия БКП-прокурор в Разград Атанаса Атанасов и наследника на славната комунистическа фамилия Бойкикиеви – Христо Иванов. Няма как те да бъдат десни! Няма как от тук нататък те да говорят за демокрация, за идеали, за принципи. Защото да се хванеш за полата на Мая Манолова, издигнала за шеф на ДАНС ортодоксалният ти враг Делян Пеевски е признак на едно – ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ! А проститутките никой не ги обича, тях само ги ползват…

От тук нататък такава ще е съдбата и на Атанасов и Иванов – на проститутки. Ще живеят от избори до избори с надеждата някой да си ги поръча. А през останалото време ще са, ако можем да цитираме Хазарта, като Гошо от Почивка – всички ще им се смеят! НА НЕМОЖЕНЕТО!

ПП: Бонев и той, и той…За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ