Вежди Рашидов „погреба“ Мая Манолова: Като я видя мустаците ми се смаляват

корнелия нинова, мая манолова
мая манолова

Странно ми е, че изборите продължават да се коментират. Явно някои не са разбрали, че изборите приключиха и сега спечелилите трябва да започват да работят.

Това не са парламентарни избори, където може да си говорим дълго. Сега е време кметовете да започват да работят, защото градовете са жив организъм.

Това заяви в сутрешния блок на bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който коментира отминалите местни избори. „Ясно е, че ГЕРБ са победители на тези избори. Няма какво да коментираме по тази тема.

Добре, че Йорданка Фандъкова днес дава клетва и започва да работи.

Аз подкрепих Фандъкова, защото тя ясно заяви какво ще направи за града. Явно Мая Манолова не е разбрала, че изборите са свършили. Не искам да я нападам, но изпитвам ужас от агресивни ужаси. Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Какво направи Мая Манолова? Не спря да говори и нищо друго.

Тя не е засадила една дърво и не свършила никаква реална работа. Само говорене.

Тя направи нещо много сбъркано. Нейният комитет беше един миш-маш от политически разнородни хора. Какво щяха да направят те?

Да плячкосват и грабят. Те искаха само властта. Аз не чух веднъж от тях думата култура. Има нещо сбъркано в цялата тази работа“, категоричен бе Рашидов.

„За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив.

Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможността понякога да се ядосва.

Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта.

За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата“, категоричен бе Вежди Рашидов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ