Владо Пенев бяга от България, Патрашкова го нападна

Марта Вачков, Владо Пенев

Актьорът Владо Пенев се слави като голям пътешественик и дългите полети по никакъв начин не го спират да сбъдва мечтите си и да обиколи целия свят. 61-годишният актьор се е отдал на един неспирен маратон, а в компанията му са все видни личности от актьорската среда.

Той използва всяка свободна минута, за да пътува. Решил е 2020-та година да посрещне далеч от родината, но пък в чудесна компания.

В края на тази година Владо ще отпътува за Аржентина, където ще вдигне новогодишна наздравица в компанията на своята дъщеря. Твърдо е решил да му отпусне края и всяка вечер да танцува танго и да си хапва от най-големите местни специалитети, които са му препоръчани лично от неговата щерка.

В края на септември Пенев си подари най-невероятната екскурзия до момента в Южна Испания. Заедно с Марта Вачкова, Захари Бахаров и съпругата му Диана Алексиева, продуцентът Евтим Милошев и неговата жена Христина Апостолова, Юлиан Вергов и жената, от която има дъщеря – Ирина Ялъмова, Теодора Духовникова и съпругът й Стефан Духовников.

Владо признава, че обича да пътува и често на непознати места се чувства така, сякаш е бил и преди. „Явно в предишния си живот съм бил голям пътешественик“, смее се той. Като пример посочва първата си визита в Рим, където без карта успял да намери всички забележителности. Просто бил убеден, че върви в правилната посока и когато стигнал един от известните римски площади се чувствал така, сякаш и друг път е бил там.

Журналистката Кристина Патрашкова побърза да секне ентусиазма на актьора и заяви, че сме гледали толкова много филми от Рим, че е нормално всеки от нас да се чувства така.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ