Изненада, Васил Маринов вдигна тайна сватба

веселин маринов

Веселин Маринов се похвали с втори зет. Дъщерята на естрадния трубадур Йоана се е омъжила при абсолютна тайна за настоящия си приятел 3 години след развода й с популярния д-р Станимир Сираков. Сватбата е била тази есен, а изпълнителят на „Горчиво вино“ призна, че е безкрайно щастлив за наследничката си.

„Тя се чувства много добре с момчето, с което си е избрала и вече не е Маринова, а Стефанова. Имахме едно много мило тържество около техния граждански договор, подписаха и църковен брак. Не знам защо казах договор, брак е дума, която също не харесвам. Обвързаха се завинаги“, призна звездата в „Мармалад“.

Първата сватба на дъщеря му бе през 2014 г. Бившият зет на Маринов, който е медик от УМБАЛ „Свети Иван Рилски“ пък се прочу с уникалната мозъчна операция, с която спаси живота на 10-годишно момиченце, страдащо от хидроцефалия. Именно покрай цялата шумотевица около геройството на доктора стана ясно, че той вече не е зет на певеца, а има ново семейство, дори и син от втората си съпруга.

Наред с хубавите събития в личен план, Веселин Маринов продължава своето турне „Легенда за любовта”. Той обяви в социалната мрежа, че заради неотложно пътуване, концертът в Троян, който беше планиран за 11-ти ноември, ще се състои в сряда. Така, че публиката в балканското градче може да гледа своя любим изпълнител днес и утре. На 14 ноември Веселин Маринов ще пее в Плевен, на 18-ти е в Пловдив, а на 19-ти – в Пазарджик.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ