Поли Генова най-сетне показа бащата на сина си

Поли Генова

Поли Генова упорито се опитваше през последните месеци да скрие личния си живот от медиите. Певицата само говореше за своя любим, от който има син, но така и не се появиха никъде заедно.

Това породи множество спецулации, че вероятно Поли не е заедно с бащата на детето си. Имаше и такива, които я заподозряха в ин витро процедура, тъй като биологичният й часовник тиктакал все по-упорито и тя взела крайно решение да стане майка по изкуствен път.

Изпълнителката, която представи цели два пъти България на „Евровизия“ най-накрая се престраши и показа своя любим мъж – холандецът Джо. Тя сподели семейна фотосесия, а поводът е рождения ден на любимия й. „Изненада! Честит рожден ден, татко Джо! Благословени сме да те имаме в живота си. Благодарим ти, че си най-страхотния баща и се грижиш толкова добре за нас!”, написа Поли към кадрите, заснети от Красена Ангелова, и завърши пожеланието на холандски: „Много те обичаме!”.

Поли за първи път показва мъжа до себе си, а и сина си Даниел, защото до скоро качваше негови снимки само в гръб. Поли и Джо се срещат в Благоевград на на наградите на БГ радио. Там той я попитам на английски дали може да се снима с нея. Поли не очаквала да я заговорят на чужд език, но се съгласила и се щракнали за спомен.

На следващата година Поли и Джо се срещнали пак случайно на церемонията по раздаването на наградите на „БГ Радио”. И повече не се разделили. „Явно е било писано”, усмихва се влюбената певица.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ