Един от полицаите, осъден за смъртта на Чората, с емоционална изповед на свобода

Заснемане

Емоцията е страхотна от това, че справедливостта победи! Това заяви Борис Механджийски, един от петимата осъдени полицаи по делото „Чората”.

Късно снощи Мирослав Писов, Георги Калинков, Борис Механджийки, Иван Иванов и Янко Граховски излязоха от затвора в Бобов дол с решение на Върховния съд.

„Щастливи сме, че сме на свобода, че сме при семейството си, че хората ни поздравяват”, сподели той пред bTV часове след като излезе на свобода.

„Изпращането беше подобаващо. Всички затворници бяха щастливи, целуваха ни и ни прегръщаха, сякаш сме им братя. Едва ги прибраха.

Животът в затвора е голямо изпитание. Трябва да запълваш времето си с нещо полезно. Четяхме книги, гледахме телевизия.
В една лодка плуваме от самото начало докрай. Затворът не е санаториум, където да почиваш. В началото с някои от останалите не се познавахме”, добави Борис Механджийски.

„Сигурен съм, че ни предстои още една сериозна битка”, каза още той.

„Изключително щастлива съм и доволна, че на Коледа наистина се случват чудеса. Благодаря на Бог, че нещата вървят в положителна посока и силно вярвам, че това ще е последното решение на ВКС”, каза съпругата на Борис Механджийски.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ