Най-харесваните дестинации за почивка

Празнични печалби с ТОТО КЛУБ

С настъпването на новата година започваме да обмисляме къде да прекараме отпуската си през 2020 г. Планирането и организирането на почивки е много вълнуващо. Кои дестинации са най -подходящи и кои да избягваме? Направихме списък, който ще ви помогне в подготовката за почивка.

Лисабон е чудесен избор – море, плажове, топло време, вкусна кухня. Португалската столица става все по-предпочитана дестинация от туристите. Второто предложение е италианският град Неапол – кой не обича пица и прясна паста? Вълнуващо и екзотично преживяване на канарски остров може да си подарите с посещение на Тенерифе. Ако пък искате да „избягате“ от Европа, то малайзийската столица Куала Лумпур е градът, който задължително трябва да посетите. Истинска екзотика пък ще получите в Мауи, Хавай.

Посещението на всяка една от тези дестинации може да стане възможно, ако се включите в програмата за лоялни клиенти „ТОТО КЛУБ“ на Български спортен тотализатор, която дава възможности за бонус печалби и то без допълнителен залог. С най-новата кампания „Празнични печалби с ТОТО КЛУБ“ всеки участник, който е закупил талон от моментните лотарийни игри или е направил залог в някои от числовите игри на СПОРТ ТОТО на стойност равна или по-голяма от 1 лев, ще получава по 1 бонус точка за всеки 1 лев покупка. Събрани 20 бонус точки дават един шанс за участие в жребия за спечелване на един от 20-те ваучера за почивка в страната и чужбина, всеки на стойност 2 000 лева. Колкото повече точки се събират в клиентската карта, толкова шансът за печалба се увеличава!

Любителите на онлайн залозите могат да трупат точки в кампанията, като се регистрират на сайта на Българския спортен тотализатор www.toto.bg. Традиционалистите пък могат да получат своята карта ТОТО КЛУБ напълно безплатно във всеки пункт в страната. Само няколко минути отнема на служител в пункта да въведе данните ви и вече можете да се включите в надпреварата за страхотните бонус печалби.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ