Щастливите Наум и Теа показаха бебето за първи път (Снимки)

Наум Шопов, Теа Минкова

Една от най-известните български светски двойки Наум Шопов и Теа Минкова преди около две седмици станаха родители за първи път.

Както те лично споделят след този миг на върховно щастие, живота им е само и единствено малката Амая. Двамата родители леко, по-леко започнаха да пускат снимки на своята първородна дъщеричка. Кадри, които умиляват, защото са наистина сладки. Без повече излишни обяснения, ще Ви ги предоставим, за да може лично да се убедите в думите ни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Амая Шопова❤ Това е от тези моменти, в които искаш да запаметиш всяка една секунда. Гледам я с часове и се опитвам да запомня всеки звук, движение и дишане♥️ Огромно Благодаря на д-р Коновалова и целия й екип затова, че със страхотното си отношение направи тези 9 месеца толкова спокойни за нас! Благодаря на всеки един от вас, който отдели време и ни изпрати позитивната си енергия! Няма как да отговорим на всички, но ни напълнихте сърцата! Благодаря ти и на теб @shopov – голям отбор сме! Сега ни предстои голямото опознаване с Амая❤ /истината е, че след минути ни предстои първото къпане🤫/

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Семейство 🍀♥️

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Закуската, обяда и вечерята ни с @shopov 🍀

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Толкова много позитивина енергия ни изпратихте, че няма как да ви се отблагодарим, но искаме да се опитаме да ви върнем поне малка част от нея. Затова качихме ново видео, свързано с раждането на Амая. Сигурен съм, че мога да кажа и от името на @teaminkova, че това беше най-емоционалният ден в живота ни. Е, в това видео се опитваме да ви предадем поне част от тази емоция ♥️ • Линк в story-то ми или просто напишете „Теа и Наум“ в @youtube 🎞

Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ