Джино купи къща на годеницата си за 800 000 лева

Джино Бианкалана

Вечният романтик Джино Бианкалана направи поредния щедър жест към годеницата си Кристиана Канева. Двукратният победител в „Биг Брадър“ подари на любимата си къща в „Бояна“ за малко над 800 000 лева, съобщава „Галерия“, като се позовава на свои източници.

Новият общ дом на влюбената двойка е на 1 етаж, разполага с просторен дневен тракт, 2 спални, кухня и 2 бани, както и голям двор, с външен басейн.

Джино и Кристиана много държали на просторна външна част заради кученцето си. Втората спалня пък се надявали скоро да се превърне в детска стая, разкриват техни близки.

Бианкалана купил имота още преди половин година, но ремонтът отнел доста време и с Кристиана успели да се нанесат едва през декември. Двамата били много щастливи, че ще посрещнат Коледа в първия си общ дом.

Според добре осведомени източници Джино е записал къщата на името на Канева, макар че не е позволил на половинката си да даде нито лев лични средства.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ