Арестуваха Нено Димов, защото не смеят да арестуват Красимир Каракачанов!

Нено Димов

Нещо интересно за раята се случва в Султаната. Вкараха действащ министър в ареста. Че и ще го държат там. Да види как се живее на кроасан и гола вода.

Ликува народът, справедливост има за всички.

Не, няма, рая глупава! И това се вижда дори от показаните вчера „доказателства“ срещу Нено Димов. Излиза кошаревският свидетел на обвинението и обяснява, че казал на Димов за проблема. Ама преди това казал на Областната. Даже я накарал да му… вика! Казал и на тези от ВИК-ата. Ама те със стоманен поглед го накарали да млъкне.

И като няма кой, виновен е Нено. Той не е от нашите. Той не е шеф на ГЕРБ-жени, за да го покрием. Нито е в схемата с Ковачки, по която той трови половин София, а никой не му прави нищо, тъй като е приятел, с когото трябва. Или може би си плаща където трябва. Министър Караниколов какво ще каже за „Стомана“!?

А проблема с пернишкото ВИК го решихме бързо. Сложихме начело момчето от ГЕРБ-младежи.

Така си живее България…

Махаме ГЕРБ-жени, слагаме ГЕРБ-младежи. Имаме още ГЕРБ-бебета, ГЕРБ-братовчеди, ГЕРБ-предприемачи, ГЕРБ-обслужващи, ГЕРБ-схемаджии, ГЕРБ-обикновенипутьовци… Резервът на управляващите е необятен. Необятен като вагината на Чичолина, ама някой я помни още тази депутатка!?

Да се върнем на клетия Нено Димов. Той има един голям проблем – излъчен е от ВМРО. А в последната година, година и нещо без да си го признава, ВМРО е голям проблем на Бойко. Треска му е в окото. Защото взима от това, което по принцип си е негово – рейтинга.

Откъде накъде Красимир Каракачанов ще е почти толкова одобряван, колкото и Той!?

Враговете на Каракачанов, не само Бойко, не харесват и как според PowerIndex българската армия от 81-а вече е 60-а в света по сила, като нищо чудно за 2019-а да влезе в Топ 50!

Как световната звезда на бокса Кубрат Пулев отива и получава офицерските си пагони и записванията на професионални войници скачат с 30 процента.

Как армията излезе от фатмашките си стереотипи и започна да обикаля от град на град да се рекламира. А като рекламираш армията на една страна, ти рекламираш самата страна пред хората й. Което в тези джендърски времена, особено в България е укоримо. Даже, ако могат, ще го арестуват Каракачанов като разпространител на ерес. Така де, в обединена Европа да искаш да си само българин, си е ерес.

Да не говорим за сделката за изтребителите, от която Борисов се дърпа, но Каракачанов я дърпа. Нищо, че министърът на Волен си драпа…

ВМРО в правителството на Борисов днес, не е онова, което бяха Раданкъновците в правителството на Борисов вчера. ВМРО работи за това, което обеща и прави това, което обеща. Дори с цената на вътрешен дискомфорт. След толкова време в управлението нито рейтингът на лидера й е паднал, нито този на партията. Видя се и на местните избори.

Което няма как да не притеснява политическите играчи. Поне тези, които дърпат конците на Гешев. И ето ти го Нено Димов в ареста. НАЗИДАТЕЛНО.

Ако той е вътре, защо Теменужката на Бойко, дето ни гарантираше, че дружката й има пари за ОНАЗИ СДЕЛКА, днес не е в затвора!? Та тогава бе застрашена националната ни сигурност! Защо не е арестувана министър Ангелкова, нанесла само тази година удар за стотици милиони левове на бюджета със своята некадърност!? Ами Нанков? Ами другите нанкали на пост?

Тях не може да ги пипаме. Те са от ГЕРБ-жени, от ГЕРБ-теменужки, Бойко ги вози на джипа си, ще им кумува. Как да арестуваш такъв човек?

Докато на Нено хем му е ред, хем му се пада. Хем е от ВМРО!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ