Първи коментар на Ревизоро като министър: Как ще се реши водната криза в Перник

емил димитров ревизоро

„В НС има много стойностни хора, вече ми липсват. Няма и един час, откакто съм застъпил, и премиерът ми възложи нови задачи“, каза в ефира на БНТ новият екоминистър Емил Димитров-Ревизоро.

„За Перник ще направя всичко възможно. Макар че там може да реши правителството, премиерът. Този язовир винаги е стигал, сега не са разчели точно водата. Получил се е пропуск“, поясни Ревизоро.

Той каза, че още утре ще отиде в Перник.

„Трябва да намалим парното, за да изчистим въздуха. Аз съм от Перник и хората не са виновни, че нямат вода. „Стомана“ е била захранвана от язовир, предназначен за тази цел. Тя си е решила и сама проблемите. Като цяло питейна вода да влиза в промишлеността не е редно“, каза екоминистърът.

На въпрос дали не се притеснява , след като предшественикът му Нено Димов е в ареста, той отговори такта: „Аз направо се виждам като следващият, който стои там. И аз съм притеснен. Няма черно и бяло, а е и сиво.“

В сектора политиката била европейска, а не само българска. Ревизиро нямало да прави нова политика, а щял да продължи тази, която е започната.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ