Корнелия Нинова с охрана при фризьора навръх рождения си ден (Снимки)

Корнелия-Нинова-1-1280x1030

Лидерката на БСП Корнелия Нинова празнува с прическа рождения си ден днес, видяха папараците на колегите от „ПИК“.Червената шефка навършва 51 години и от ранни зори се е заела да подобри външния си вид и да младее, докато приема поздравленията за празника си. Това ще се случи в парламента, където тя се появи навреме в 9 часа за старта на пленарния ден.

Преди работа обаче Нинова не пропусна да се разкраси и още след 7 сутринта шофьорът й я взе от дома й и се отправиха към престижен фризьорски салон в центъра на София. Любопитното е, че лидерката на БСП през цялото време бе придружавана от бодигард, който дори влезе с нея при коафьора й, пазейки я неясно от какво.

Нинова прекара повече от час в салона и преди да излезе оттам, охранителят й щателно огледа улицата отпред и околните пресечки, сякаш търсеше невидима опасност. Едва тогава се върна да вземе шефката си и ходейки плътно до нея, я ескортира до колата и откара на работа в парламента. Там пък сътрудниците й я чакаха строени отвън и веднага й докладваха – вероятно докъде са стигнали с приготовленията за празника, тъй като ще има почерпка и в стаята на БСП в Народното събрание.

Припомняме, че лидерката на БСП още преди година изненадващо реши, че се чувства застрашена и започна да се движи навсякъде с шофьор и охрана.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ