Георги Марков отговори на Нинова и захапа здраво БСП: Искате пир по време на чума

Георги Марков

БСП искат пир по време на чума. Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков от парламентарната трибуна, по време на дебата по вота на недоверие на тема „Провал в политиката на околната среда и водите“.

По думите му БСП искат да се върти „конституционната рулетка“ и да се ходи с папките при президента.

„И накрая ще се намери трета политическа сила, която няма как да не се направи на национално отговорна и да приема мандата. Вие предлагате служебно правителство. Това е връх на националната безотговорност. Перник да чака служебно правителство, което тепърва да се запознава с проблема, а после да го решава.“, каза депутатът от ГЕРБ.

“Да няма кой да пипне закона по водите, да няма кой да актуализира бюджета, ако се наложи”, каза Марков.

“Правите дебат, за да наберете точки за изборите догодина, но днес загубихте изборите 2021 година, защото не можахте да се надскочихте и да ни подадете ръка, за да решим бедствието заедно”, посочи Георги Марков.

Г-жа Нинова каза “ще броим пилците на есен”. Ми хайде да ги броим в Бургас, който президентшата хареса – 10 %з Във Варна – 14 %. Създадохте политически труп и започнахте да броите пилците в Хасково. Искахте да го загробите г-н Добрев. Но знаете ли колко пилци имате там? 14%. За София и Пловдив не го говрим, защото тук са 30 г. Не можахте да се надскочите и да ни подадете ръка, за да решим заедно това бедствие, продължи Марков.

Създаде се един тандем, дует, сиамски близнаци – премиерът и едно младо момче – кметът на Перник. Мен ме трогна това момче. То застана на връх Коледа и благодари на Борисов за средствата. То свърза личната си съдба с тази на Перник. ГЕРБ прави грешки, но вие никога не се явявате като алтернатива. Моля ви нещо, то е във ваш интерес – никога не споменавайте за рестарт на промяната. Защото не сме дебили, късопаметни. Вие съсипахте 90-те години. Вие създадохте паралелната държава, плаващо мнозинство, преструктуриране на парламента. Няма да ви позволим рестарт. Не ставате да управлявате България, категоричен бе Георги Марков.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ