Ники Илиев и Саня Борисова се събраха?

Ники Илиев

Отношенията между Ники Илиев и Саня Борисова приличат на латино сериал, в който двойката първо се жени, после се развежда, после пак преоткрива любовта си.

Нещо подобно май е на път да се случи между Ники и Саня, а потвърждение е любовен знак, който актрисата изпрати до бившия си възлюбен в социалната мрежа.

Саня изпрати сърчице на Илиев под фотоса с любимото му куче, но наглед невинната реакция на красавицата, стана повод за доста размисли. Любопитна подробност е обаче, че актьорът не й отвръща със същото, въпреки че отговаря на коментара й.

Дали Ники Илиев и Саня Борисова отново търсят път един към друг, може да покаже само времето, а дотогава ще четем между редовете за това, което двамата си разменят в социалните мрежи.

Припомняме, че любовта между Ники и Саня пламва още през 2012-та, запознават се покрай снимките на сериала „Забранена любов“, вдигат романтична сватба, но през 2018-та се разделят.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ