Бойко Борисов нареди държавата да върне на народа парите за талончета от одържавената Лотария

билетче

Сатиричният сайт „Не!Новините“ информира, че правителството е намерило решение какво да се направи за хората, които продължиха да купуват талончета от частната лотария, докато парламентът я одържавяваше.

 

СОФИЯ – Премиерът разпореди на човек, известен на галено име, да се занимае с милиони пари за пореден път.

Влади Горанов, министър на финансите, все още страхуващ се от земетресение през 2012 г. и поради това неживеещ у тях си, ще трябва да представи

екшън-план за изплащане на всичките печалби

на одържавената Емоционална лотария.

„Някак си тъпо ще е ние да променяме закона, така че да защитаваме хората, а да се окаже накрая, че те няма да получат печалбите си, а тях ще си ги запазят досегашните организатори на играта, реализирали продажби на талоните. Нали, Влади?“ – казал Борисов по време на live включване по Facebook, в което вози Влади с тойотата на НСО до друг Lidl, че тоя в комплекс „Есте“ е затворен тая седмица.

Финансовият министър се съгласи, че така е редно, и помоли, докато мисли план за действие,

шефката на НАП да си вдигне заплатата тройно

и да опрости още 60 милиарда лева данъци.

„Може да подарим на хората като за начало по един древен ритон да пият поне една вода от луксозно“ – роди първата стъпка от плана за действие Влади.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ