Бойко унизи зверски шефа на АПИ: Знаеш ли колко бързо ще се справя с вас, хора ще ми изкарвате на улицата!?

бойко борисов

Премиерът Бойко Борисов се ядоса заради неясната информация около винетките за живеещите около София. В началото на Министерски съвет той потвърди, че хората от населените места около столицата няма да плащат за винетни стикери, за да стигат до София. Борисов нареди на шефа на АПИ лично да информира всички хора за това.

„Защо ми правите тези номерца, а, защо ми правите номера? Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас? Как може да ми изкарвате хората на улицата за някаква абсолютна глупост? Как ще плащат от Нови Искър, или от Банкя, или от съседните места винетки? На изборите за София те гласуват ли за кмет на София?“, обърна се премиерът към шефа на АПИ Георги Терзийски.

„Във всеки център на населеното място около София, отиваш лично днес, заставаш на площада и като едно време тея глашатаите „Няма да има винетки“, викаш по три пъти, обикаляш и се прибираш тогава, ясно“, разпореди премиерът на директора, когото държа прав през цялото време, докато му опъваше ушите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ