Само Корнелия не се беше изказвала за къщата в Барселона! Но днес не издържа и захапа Бойко

корнелия нинова

“Освен управленска, хората очакват морална алтернатива на задкулисието и паралелната държава. Морална алтернатива на къщата в Барселона, на заменките, на къщите за гости, на ВЕЦ без разрешителни, на незаконните тераси и десетки други. Ето това трябва да дадем на българските граждани – увереност, че има хора, които не поставят личното си обогатяване пред обществения интерес. Знам, че можем.“

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в кв. „Люлин“ в София на отчетно-изборна конференция, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Днес се провеждат десетки конференции в цялата страна. На тях се отчита изминалият четиригодишен период. Социалистите изслушват отчетите на народни представители, европейски депутати, общински съветници, общински ръководства и приемат оценка за работата им, както и за провежданите политики от БСП. Обсъждат се предложения и се приемат решения за действията на БСП в следващия четиригодишен период.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ