Ревизоро ексклузивно: Натискат ме да подам оставка и да съборя правителството

емил димитров

Министърът на Околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро разкритикува нападките към себе си от страна на опозицията в Парламента, като заяви в Канал 3, че оставката му не дава гаранции за предизвикване на предсрочни избори.

“Целта на опозицията е да ме натискат, да ме изнервят, за да си подам оставката, а от там да се стигне и до предсрочни избори. Но дори да си я подам, това не гарантира нищо“, каза министърът.

Пет седмици след встъпването си в длъжност Емил Димитров държи да стане ясно, че не е по силите му да реши всички проблеми от своя ресор в страната, тъй като има такива датиращи от повече от 50 години.

“Не мога да реша всички проблеми сега на момента, каквото и да очакват опозицията от мен. Всичко е за вчера“, възропта Ревизоро.

Министърът все пак насочи вниманието ни към съвместната си работа с главния прокурор по отношение на ТЕЦ-овете.

“Ще видите как ТЕЦ-овете ще започнат скоро да работят по съвсем друг начин“, каза още той.

Димитров представи и няколко карти в студиото, на които са отбелязани местата, където има нерегистрирани водоизточници и хвостохранилища, като подчерта добрия пример в Бургаска област, където немалка част от проблемите са решени в полза на обществото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ