Няма да повярвате на кого е племенница арестуваната секретарка на Васил Божков

30

Бившата секретарка на Васил Божков – Йоана Чолакова, арестувана като член на престъпната му група, е племенница на актрисата Аня Пенчева, твърди „България Днес“! Майката на Йоана е Валентина Пенчева-Чолакова, сестра на известната актриса.

Йоана  е административен директор на футболния „Левски“. Служители от щаба на „сините“ разкриват, че 39-годишната шефка подписвала всички документи на тима, включително и финансови договори и заплати.

„Йоана е човекът на Божков в клуба и следи за всичко. Тя коли и беси“, казват за нея доскорошните й колеги. Те отбелязват, че шефката поддържа външния си вид на ниво и по никакъв начин не си личи, че скоро ще навърши 40 години.

Красотата не помогна на атрактивната дама пред Темида, за да излезе на свобода. В сряда късно вечерта спецсъдът я оставя в ареста. Тя е обвинена за участие в престъпната група.

„Обвинена е, защото е секретарка на Васил Божков. Доколкото знам, наистина дълги години му беше лична секретарка и се занимаваше с носене на кафе и вода. Наскоро я прати в „Левски“, защото е изключително точна и честна и самият Божков й имаше огромно доверие, за да не се краде. Доколкото знам, двамата са от дълги години заедно, но тя не е споделяла много за работата си. Информацията за нейния арест ни изненада изключително неприятно. Още повече като научаваме фактите. Свидетел срещу нея е само шефът на „Ефбет“. При положение че той е лично заинтересован да се вкарват в ареста всички близки хора на Божков. Вие като си поръчвате проститутка, нали поддържате контакти със сводник. Какво нередно или престъпно има в това? Това, че примерно е звъняла на сводници да поръчва проститутки за шефа си, престъпление ли е? Ако да, направо да й дават доживотен затвор. За подобни действия никой съд не може да я осъди, а да я задържат в ареста, за какво въобще говорим. Каква е тази правова държава. Това е сталинизъм по време на демокрация“, изригна пък „чичото“ на Йоана и съпруг на Аня Пенчева – Ангел Каранйотов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ