Тръмп праща 28 000 американци в „епицентъра на чумата“ Европа! Имат ли ваксина за COVID-19 военните?

бойко борисов, доналд тръмп

Доналд Тръмп забрани полети от Европа в САЩ!

В същото време 28 000 американски войници вече пътуват за Германия. Те са там за „Защитникът на Европа 20“ , най-мащабното военно разгръщане на сили на САЩ в Европа от края на Студената война. В учението ще участват общо 37 000 войници: 28 000 от САЩ, останалите – от страните членки на НАТО.

Учението ще се проведе с 33 000 единици бойна и спомагателна техника на територията на Полша, Германия и Балтийските републики.

По сценарий след като войниците прекосят Атлантика, ще се въоръжат с техниката, която носят, и оборудване, специално укрито в секретни точки из целия континент, след което ще се разпръснат и съединят с военни формирования на съюзниците из цяла Европа.

Деветте хиляди американски войници на постоянна ротация в Европа вече се подготвят да посрещнат пристигащите от Америка.

Дотук нищо ново. Имало е и преди такива учения, ще ги има и занапред.

Въпросът е как така Тръмп праща 28 000 свои сънародници в „епицентъра на чумата“, както сам определи Европа, заради коронавируса. Да не би да са верни слуховете, че Щатите имат ваксина за COVID-19!? Китайците вече го казаха на глас…


One comment

  • Пламен

    15.03.2020 at 20:02

    Да ги еВа у американските дебили.
    Идат като Рамбовци , а накрая ще има – Маминко . я сам се посрао…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ