Гешев, спри се! Остави поне коронавируса на нас! За(д) теб е Божков…

Иван Гешев

Пускаш новините по телевизията да видиш какво се случва с коронавируса у нас.

Вместо това изскача Иван Гешев. Беше домъкнал и генерал Мутафчийски за фон.

Срамно е! Оставете този човек да работи, да ни пази. Вчера го дърпа Радев, днес Гешев, утре Пешев… Докато задоволява комплексите на всеки като тях, на генерала не му остава време за коронавируса.

Тъпо е Гешев да ни обяснява, че ще ни пази от спекула. Има полиция за това. А и още не се е извинил на онези, дето прати да дезинфекцират… затворени магазини в „Илиенци“. Защото не разбрал, че болният всъщност е не от тържището, а от гарата в квартала.

Главният прокурор на Италия не се е показвал по телевизията от месеци. Този в Испания – също. За китайците да не говорим. Наш Гешев обаче едва изтърпя 3 дни без камера.

Споко, тези дни социолозите няма да работят. Не е нужно да се трупа рейтинг. Нужно е да си стоим вкъщи. И да оставим такива като генерал Мутафчийски да си вършат работата.

За Гешев също има. Например да сглоби нови записи. Че тези дето пусна на Божков и Цеките, превърнаха боса на Левски в народен любимец…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ