Виден гербаджия: Няма как да затворим устата на Корнелия Нинова и опозицията

7 Dni Bulgaria27.03.2020
маноил манев (2)

Представяте ли си в момента държавата в избори, това са глупости. Светът е друг, само политиците не разбират, че се промени, и единственото, което могат да направя,т е и те да се променят и да работят заедно.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев пред Би Ти Ви. Вчера в Народното събрание чухме за рейтинг, за политическа цена на кризата с коронавируса – това ли е важното, попита народният представител.

След пламенните речи от трибуната Корнелия Нинова не гласува в пленарната зала, тръгна си. Ние трябваше да сме пример, президентът отказа да отвори сметките за дарения – не разбират ли, че няма политическа цена, има цена на здраве и животи., посочи Манев

Той бе категоричен, че няма заглушаване на опозицията и попита водещия Антон Хекимян защо поканените представители не са дошли в студиото на Би Ти Ви: „Няма заглушаване на опозицията, те не искат. Премиерът и министрите денонощно работят.

Дадохме възможност за подкрепа от армията за спазването на извънредните мерки, но заради политически аргументи от типа „кой ми бърка в канчето“, полицията остана сама и ще бъде претоварена, посочи още Манев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ