Рупорът на Бойко заклейми Корнелия Нинова: Тя сменя пола на БСП

корнелия нинова
Основна мисия на политиците е да поемат негативната енергия и да я превръщат в ефективни решения, а не да хвърлят омразата си и да я преработват в глупост. Това прави БСП, откакто Корнелия Нинова е лидер. Това каза на брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков.
„ГЕРБ не са депутатите и министрите, ГЕРБ са 1,1 млн. души“, посочи той. „Те част ли ще бъдат от народа, за който говорят. Кого нарича народ Корнелия Нинова, само избирателите на БСП ли са народът“, попита Тома Биков.
„Това е опасно за обществото, не за ГЕРБ. За нас БСП са лесен противник“, заяви той. „Избирателите ни преживяват тежко тези обиди, те също имат нерви. Непрестанно се опитваме да ги успокояваме“, каза още той. БСП е в период, в който се опитва да смени политическия си пол, от социалисти да станат консерватори. Това каза още Биков.
„Говоренето на БСП разделя обществото, прави единството невъзможно“, обяви той. „Това е симптом за загуба на политическа идентичност и на криза на идентичността в БСП“, коментира Биков. „Корнелия Нинова заговори за християнски ценности, докато е лидер на социалистическа партия, която се уповава на Маркс“,посочи депутатът. „БСП са единствената обществена група, която празнува кълнейки и хулейки други хора. Ние си подаряваме подаръци или палим свещи, така отбелязваме празници“, каза още той.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ