Деси Фотосесията разпука кандидатките за нова Мис Плеймейт: Е по-грозни не съм виждала!

деси фотосесията

Скандалната плеймейтка Деси Димитрова скочи на тазгодишните си наследнички.

Силиконката направи на пух и прах претендентките за титлата, които ще мерят сили в началото на септември, когато е финалът на конкурса.

„Не знам колко момичета участват тази година в конкурса, познавам само две от тях. Това, което виждам и мога да кажа със сигурност е, че никога досега не е имало толкова грозни плеймейтки.  Аз съм в шок“, заяви Деси в интервю за „Famous VOX“.

„Хубавите момичета спряха да участват в подобни конкурси, защото не практикуват най-древната професия като мен, аз се подлъгах преди време. Не казвам всички, има изключения, разбира се, но е обществена тайна, че голяма част от тях дават нощни смени. Всъщност може и дневни, не им светя“, скандализира Фотесесията, както стана популярна силиконката.

В предаването Деси разказа как е прекарала безсънна нощ в опити да спаси профила си в Инстаграм. След Моника Валериева, Биляна Йотовска, Кристиан Кирилов и Юлиан Вергов, Димитрова бе поредната жертва на турските хакери, но с помощта на познати е успяла да си върне профила.

Деси не крие, че напоследък е превърнала в хоби следенето на хейтърските коментари, с които се забавлява. „Хейтърите са моите най-огромни фенове. Благодарение на тях аз съм сред най-търсените модели за реклама“, споделя изкусителката.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ