Ужасяваща гавра на телевизията на Домусчиев с Милен Цветков! ВИЕ СТЕ МЪРТВИ!

7 Dni Bulgaria20.04.2020
милен цветков

Ние тук в 7DniBulgaria.bg спираме да пишем за „Нова телевизия“, за нас това от тук нататък е само и единствено „Телевизията на Домусчиев“.

И тя няма нищо общо с онази „Нова“, която всички обичаха. „Нова“ на Милен Цветков.

Преди малко в обедните новини, във второто най-гледано нещо в медията, отразиха убийството на Милен Цветков по обиден за историята на телевизията начин.

Един дрогиран младеж ударил с колата си автомобила на Милен Цветков. И той починал. И след това дойде най-интересното.

Не, дойде най-гадното. Вместо да си припомним Милен какви ги свърши в ефира на „Нова“ – от легендарното му 6-часово предаване наживо при убийството на Илия Павлов, до разработването на часовия пояс от 0 до 1 часа, ние слушахме за…Иван Гешев.

Името на убиеца на Милен не разбрахме, но узнахме, че майка му е съдружничка на Миню Стайков, чието дело е взето на специален отчет от Инструмента. И, че той щял да следи и за това за убийството на Милен Цветков.

Нито дума, че Милен е един от създателите на магията на „Нова“, че е нейна журналистическа емблема, че му свалиха предаването, защото беше неудобно. Нямаше дори едни най-обикновени човешки съболезнования към семейството на легендарния колега.

Затова ние поднасяме съболезнованията си на „Нова“. Тя умря с Милен, за да възкръсне като „Телевизията на Домусчиев“.

ПП: Има нещо знаково в това, че вчера, в минутите, в които надрусаното леке убиваше Милен Цветков, парашутистите на Домусчиев убиха „Нова“, като за първи път в ефира й предаване на живо бе прекратено 40 минути преди края му!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ