45 000 за 100 часа! Властта е в потрес от „новият премиер“ Васил Божков

7 Dni Bulgaria18.05.2020
Васил Божков

Васил Божков не е Цветан Василев. Босът на Левски, за разлика от този на Ботев няма да хленчи от властта, а явно ще я клати. Или поне подготвя електорат за това.

Завеждащите трол-организацията на ГЕРБ са в ступор! За 100 часа съществуване във Фейсбук, страницата на Васил Божков натрупа 45 000 последователи! За 10 години тази на Бойко Борисов има 260 000! При това бизнесменът не е правил никаква реклама. Хората просто я търсят, за да видят поредната серия от епизода „Божков сваля маски“. Нищо чудно до края на месеца страницата да нахвърли 150 000!

В последните 48 часа тролове на ГЕРБ се опитаха да налазят страницата. Най-вече с коментари, но останаха разочаровани. Причината – няма как дори с 200 трола да заглушиш мнението на хиляди. Не сработи и масовото докладване на страницата. Изглежда Васил Божков е бил подготвен за всичко.

Коментарите в страницата пък са над 90 процента в полза на собственика на Левски. Множество пък са вече тези, които призовават Божков да извади всички кирливи ризи на управляващите, да поведе хората срещу тях и след като ги събори, да стане премиер!!!

Много политически анализатори вече смятат, че ако Васил Божков изкаже гласна подкрепа на някоя партия, тя ще се превърне в главна алтернатива на ГЕРБ. Страхът сред управляващите е видим. В последните 72 часа те са изкарали всички журналисти, анализатори, политици, социолози, ВИП-личности и всички други, които държат на повод да лаят срещу боса на Левски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ