Прокурор: Журналистът във Варна се е самоубил! Няма му ги таблета, телефона и апарата му

7 Dni Bulgaria24.05.2020
георги александров 2

Нещастен случай или самоубийство са основните хипотези за смъртта на журналиста Георги Александров. Това съобщи на брифинг във Варна апелативният прокурор на града Владимир Чавдаров, предаде бТВ.

Припомняме ви, че 38-годишният варненски журналист беше открит мъртъв в района на Варненското езеро под Аспаруховия мост.

„На 22-ри май, около 17:30 ч. е открито тялото на мъж в плавателния канал под Аспаруховия мост, на около 60 метра източно в посока на морето. Тялото е разпознато от близките на 39-годишния Георги Александров.

Причината за смъртта е удавяне – сочат резултатите от извършената вчера аутопсия. Установени са височинни травми по вътрешните органи, които са причинени от падане от високо. Не са открити никакви медицински находки и травми, които да са причинени от насилие върху Александров.

Досъдебното производство работи по две основни хипотези – нещастен случай или самоубийство“, обясни Чавдаров.

По неофициална информация Георги Александров е в неизвестност от нощта на сряда срещу четвъртък, пояснява бТВ. Той е отишъл на моста с фотоапарат, таблет и мобилен телефон, от които няма никаква следа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ