Доцент Кунчев сензационно: Хората на Мангъров ни заплашват, звънят посреднощ за глупости

7 Dni Bulgaria13.06.2020
Ангел Кунчев

Някои от членовете на групата, която кани Националния оперативен щаб на публичен диспут, отидоха твърде далеч. Имаше заплахи, че ще ни организират протести, че ще намерят хора, които да ни звънят вечер, за да ни притесняват.

Това заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев пред Нова тв.

По думите му ген. Мутафчийски е получавал обаждания в 2 ч. през нощта от различни телефони и хората отсреща са му обяснявали, че не разбира от работата си и коронавирус всъщност няма.

„Аз от тях чух много глупости. Не виждам основа, върху която можем да водим научен спор с д-р Мангъров и д-р Първанова”, каза д-р Кунчев.

Той призна, че вече са страшно уморени и са на ръба на оцеляването.

„Затова трябва да пестим атаките и критиките към хората, които се опитват да помагат на обществото”, категоричен бе здравният инспектор.

Според епидемиолога хората трябва да се научат да живеят с вируса, предпазвайки себе си и околните, а не да приемат медикаменти за прикриване на симптомите на COVID-19, за да отидат на работа или на място, където има струпване на повече хора.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ