Напънаха Елена Йончева: Защо не се бореше срещу корупцията, когато спеше с премиера?

дуранкев

Битката ни ще бъде в Брюксел. Това каза водачът на листата на Коалиция за България във вота за Европейски парламент Боян Дуранкев по Канал 3.

„Ние ще се опитаме в ЕП да отстояваме България и няма да се занимаваме с дребни неща като с паважа в някое сила“, посочи още събеседникът на предаването „Офанзива“ с Любо Огнянов. „Ние ще подкрепим плана на френския президент Еманюел Макрон за мобилността в един пункт. Този за европейското заплащане на труда и условия за работа“, посочи още той.

Дуранкев се спря и върху скандала с апартаментите. „Мога да поканя медии и да покажа моята тераса и моя асансьор“, каза той.

Относно Елена Йончева Дурнакев посочи: „Къде беше тя, по време на Тройната коалиция, когато ставаха заменките. Аз нямам спомен Йончева да се борила срещу корупция по време на тройната коалиция или поне незабележимо с корупцията“, намеквайки, че по това време Йончева спеше с премиера Станишев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ