Наместничката на Цветанов в Пловдив със страшен удар по Цецо! Нападна и Пеевски: Популист!

Цветанов2

,,Партия ГЕРБ спечели тези избори. Цветан Цветанов си вършеше нещата по подготовката и организацията, премиерът Борисов пък беше уникален на тези избори, но пак казвам – изборите ги спечели политиката, която води ГЕРБ“, заяви Менда Стоянова от ГЕРБ

На въпрос за оставката на Цветанов, доскорошната му дясна ръка в Пловдив заяви, че няма незаменими хора.

,,Няма незаменими хора, въпреки че Цветан Цветанов беше прекрасен организатор. Но той сам подаде оставка, защото прецени, че това е правилният ход за него. Не мога да кажа, че се чувства огорчен от каквото и да е било“, обясни Менда Стоянова.

,,Намирам за нормално да се направи един преглед на свършеното дотук. Голяма част от целите са изпълнени. Но изобщо не става въпрос за ревизиране на коалиционното споразумение“, отговори тя на въпрос относно искането на вицепремиера Красимир Каракачанов да се направи ревизия на свършеното дотук от правителството.

,,ГЕРБ вече не е толкова млада партия, но вече десет години сме на власт и някои хора вече се поизхабиха, натрупаха рутина. Нужни са нови лица и нови идеи. В момента текат анализи кой, как и по какъв начин се е представил на тези избори и Изпълнителната комисия може да вземе определени решения“, коментира Стоянова.

По отношение на идеята от страна на Делян Пеевски да се намали ДДС-то върху хляба, лекарствата и книгите Менда Стоянова смята, че това е популизъм.

,,Ако правим промяна в тази посока обаче, нека да не я правим на парче, а да я направим в цялостен план. Това е тема, по която има резон да се говори. Но така на парче, за да звучи добре, е популизъм“, завърши Менда Стоянова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ