Ново 20: Разкриха каква е позицията на ЦСКА пред БФС за скандала с Черно море

ЦСКА

Председателят на Комисията по етика и феърплей към БФС генерал Васил Василев разкри пред колегите от GONG каква е изпратената позиция до футболната централа от страна на ЦСКА относно големия скандал, който се разрази след победата на „червените“ с 3:1 над Черно море във Варна. Както е известно, ръководството на „моряците“ извади шестима играчи от състава заради съмнение в симулативна игра в двубоя. Футболистите са били подложени на полиграф, който не са издържали.

Вчера стана ясно, че от БФС са отправили запитване до Черно море и ЦСКА във връзка със скандала в Първа лига. Отговор е пристигнал само от ЦСКА, като към този момент се очаква и становище от страна на варненския клуб.Генерал Василев разкри каква е позицията на „червените“.

„Още няма отговор от страна на Черно море. Нямам представа дали ще отговорят. От ЦСКА казаха, че нямат нищо общо със случая“, заяви ген.Василев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ