НЕ Е НОРМАЛНО! Гръмнаха мъжа й показно, а тя за отстрели в БСП говори

весела лечева

В последните няколко седмици беше наложено мнението, че БСП се управлява еднолично, за това и Нинова реши да обнови и разшири състава. Безпочвени са обвиненията за авторитаризъм от страна на Нинова. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Весела Лечева в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Лечева бе избрана за част от изпълнителното бюро на БСП, от което Валери Жаблянов вчера бе отстранен. С нея бяха приети и Стоян Мирчев, Асен Гагаузов, лидерът на младежкото БСП Николай Бериевски, зам.-шефката на Столичния общински съвет от квотата на червените Милка Христова, депутатите Георги Свиленски и Манол Генов.

„БСП предлага алтернатива на управлението на България“, допълни зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“, чиито мъж – Манол Велев, вече десетина години лежи в къщата й в кома след показен разстрел.

„Залогът за местните избори е промяна на модела на управление. Не искаме на всяка цена да сме на власт, а да се премахне феодализма по общините“, разкри Лечева.

„Нинова има ясни цели и макар и трудно ние вървим към тях. Няма отстрел и натиск към инакомислещи в БСП. Всеки спокойно си обикаля предавания и говори каквото иска“, категорична бе Весела Лечева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ