Сашо Диков: От 2017-а е ясно на кого дължи пари Кошлуков! Всеки един момент може да го осъдят

Сашо Диков
Сашо Диков даде ексклузивно изявление, след като загуби битката за БНТ.
Питах СЕМ дали знаят, че сюжетът с Каменаров може да се повтори сега и с Кошлуков, защото той има невърнат кредит и то от КТБ. Казаха, че пак не знаели, сега чували за първи път, не били разследващ орган. Какво разследване трябва? Още през 2017 г. станаха публични списъците на синдиците на банката с длъжниците, които имат да връщат кредити и Кошлуков е там. Това го прави клиент на прокуратурата във всеки един момент.

Списъците с невърнатите пари от КТБ беше публично още при предишното му кандидатстване. СЕМ вечно не знаят, не чули, не видели.

 

В интерес на истината не очаквах такъв избор, от наглост, това е най-хард варианта. Това което очаквах аз е по-мекия вариант – Сашо Йовков, а Кошлуков след това да стане програмен директор. Изборът на Кошлуков, това го доказаха реакциите  на не малко хора и медии още при избора му за изпълняващ длъжността на генерален директор. Още тогава се разминаха представите за нормално и ненормално. Крещящите разминавания на неговата биография и представите за нормално професионално поведение. Наистина очаквах, че няма да са чак толкова нагли, но действителността и моята наивност беше опровергана.

За националната телевизия от тук насетне очаквам повече от същото. Не може Кошлуков година и половина да се държи повече като шеф, отколкото като водещ. То е повече от ясно, че той е един зависим човек. Вече е ясно – няма и не може да има друго мнение.

 

Водил съм разговори с него,  когато спряха предаването на Валя Ахчиева „Открито“, чисто приятелски и съм го питал: Емо, как така се спират такива предавания, часове преди излъчването, на какво прилича това? Той ми отговори, че за това отговаря Уляна Пръмова, а той само за „Бразди“ и „Култура БГ“. Това е ситуацията.

 

Много неща са очевидни за Кошлуков , заради това направих и скандала след избора. Питах хората от СЕМ дали на времето са знаели, че Коко Каменаров има проблеми със съда. Казаха че не знаели, после разбрали,след като  са го избрали, но не са имали такава информация. Сега не знаели за невърнатия кредит на Кошлуков към КТБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ