Христо Стоичков нахлу в Столична община и настана една…

53

Приятна изненада направи вчера футболната легенда Христо Стоичков на приятели в Столична община. Камата влезе в сградата на Московска 33 и за секунди мълвата стигна до петия етаж и се върна обратно. Той посети свои стари и добри приятели, но не можа да се размине с десетките снимки с общински служители. Носителят на Златната топка не отказа на никого да се снима

Сред феновете му беше Иво Пенев от Столичен инспекторат, който е заклет цесекар. „Да срещнеш кумира си…“, написа сцециалистът в рекламата. Още десетина дами на Московска 33 пресрещнаха по стълби и коридори Стоичков, а той с усмивка приемаше да се снима, оценявайки уважението, което почитателите му засвидетелстват.

Христо Стоичков е в София и всеки път, когато идва не пропуска да посети близките си приятели в Столична община, признаха от Московска 33. Той на няколко пъти се е интересувал и накъде върви УП-то на Борисовата градина и какво се предвижда за стадиона на ЦСКА.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ