ЦИК да извади герберския кмет на Банско от изборите, заради политическа педофилия (Снимки)

георги икономов, цетан цветанов

От петък България е отново в предизборна битка, този път на местно ниво. Ще се избират кметове, общински съветници. Поради което настоящите градоначалници напуснаха постовете си, за да създадат равнопоставеност.

Има обаче едно място, където това не се случва – в бастиона на Цветан Цветанов Банско. Там личният фаворит на Цв.Цв. Георги Икономов, не само грубо нарушава правилата, но и използва официалните общински медии, за да промотира кандидатурата си.

Само в последните 3 дни на страницата на община Банско са рекламирани 3 мероприятия с Георги Икономов! Откъде, накъде, като той на книга вече не е кмет? И защо по дяволите на гърба на децата, което прави закононарушението още по-гадно, превръща го в политическа педофилия.

ЦИК е време да се самосезира за изстъпленията на Икономов и да го отстрани от надпреварата. Кой знае какво ще измисли в края й, при положение, че според социологията вече не е водещ кандидат!?


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ